Languages:          
      
Slovensko          
English          
Deutsch          


Pomorski prevoz

Strokovno usposobljen kader podjetja ABC Logistika vas bo vodil skozi zapleten sistem pomorske logistike. Z našo razvejano partnersko mrežo vam nudimo dostavo od vrat do vrat po celem svetu. Nadzorujemo vse logistične procedure, ki se tičejo vaše pošiljke, vključno s skladiščenjem, kopenskim prevozom, carinjenjem blaga in vse ostale storitve dodane vrednosti.

Izkušen kader podjetja ABC Logistika dela z vami na vsakem detajlu, ki je povezan z vašo pošiljko, da bi vaša pošiljka varno in nepoškodovana prispela na končno destinacijo. Na prevoz lahko sprejmemo pošiljko skoraj vsakršnih dimenzij. Ponujamo vam naslednje storitve:

 

Polni kontejnerji (FCL)

Širok spekter globalnih ladjarjev s katerimi je ABC Logistika v tesnem odnosu vam zagotavlja najboljšo izbiro storitev in konkurenčne cene na vseh prevoznih relacijah. Za polne kontejnerje vam ponujamo pogoste odhode iz/za vsa glavna svetovna pristanišča.

 
Zbirni kontejnerji (LCL)

V kolikor vaš tovor ne napolni celotnega kontejnerja, vam lahko ponudimo storitev prevoza z zbirnim kontejnerjem iz/za vsa glavna svetovna pristanišča. ABC Logistika je v tesnem odnosu z globalnimi neodvisnimi ponudniki LCL storitev, ki imajo razvejano mrežo logističnih centrov, kar vam zagotavlja najboljšo izbiro storitev in konkurenčne cene. Organiziramo vam tedenske prevoze pošiljk iz Kitajske in ostalih pristanišč.

 
Konvencionalni tovori

Naše dolgoletne izkušnje na področju pomorskega prevoza konvencionalnih tovorov nam omogočajo poznavanje logistike konvencionalnih tovorov do popolnosti. Pomorski prevoz konvencionalnih tovorov zahteva pozornost do vsakega detajla. Ponujamo vam prefinjene prevozne rešitve za vse vrste konvencionalnih tovorov in storitve, ki temeljijo na posebnih potrebah naših strank.

Ponujamo vam prevoz od pristanišča do pristanišča ali storitve dostave od vrat do vrat. Izkušen kader ABC Logistike bo zagotovil vse potrebno, da bo vaša pošiljka varno in nepoškodovana prispela na končno destinacijo.

vprasaj velik POKLICI
cargo

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem