Languages:          
      
Slovensko          
English          
Deutsch          


O podjetju

ABC Logistika je mednarodna špedicija, ki razvija in nudi storitve globalne logistike. Naš primarni posel  je nudenje storitev pomorskega transporta, transporta tekočega tovora, transporta razsutega tovora in storitev luške špedicije. Ker je Luka Koper ena glavnih pristanišč za države srednje in vzhodne Evrope je vsaka destinacija lahko dosegljiva s prilagojenimi rešitvami podjetja ABC Logistika.

Našim strankam ponujamo širok izbor špedicijskih in logističnih storitev. Vsaka naša rešitev je izdelana za vsako stranko posebej, upoštevajoč zahteve stranke in specifiko tovora. Naši zaposleni nudijo stranki podporo pri določanju najustreznejše in najzanesljivejše vrste transporta do končne destinacije.

Glavne stranke podjetja ABC Logistika so mednarodna industrijska podjetja in trgovska podjetja, ki potrebujejo zanesljivost in učinkovitost. Stremimo k temu, da bi si zagotovili bazo lojalnih strank. To dosegamo tako, da vzdržujemo kvaliteto naših storitev na visokem nivoju in da se posvečamo nenehnemu napredku. Sprotno rešujemo izzive, ki jih prinašajo hitre spremembe mednarodnega poslovnega okolja.


about

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem