Languages:          
      
Slovensko          
English          
Deutsch          


KEMIKALIJE

Usposobljeni smo za varen in zanesljiv prevoz vseh vrst nevarnega tovora. Imamo izkušnje, transportno opremo in kvalificiran kader, ki strokovno opravlja delo. Skladnost prevoza z zakonskimi zahtevami ima pri nas najvišjo prioriteto. Približno 30% prevozov, ki jih opravi ABC Logistika, predstavlja nevaren tovor. Neglede na to, ali ste velika multinacionalna družba ali manjša lokalna trgovska družba, ste lahko prepričani, da vam bodo naši strokovnjaki vedno zagotavili optimalno transportno rešitev.

Prevoz s kamionom, vlakom ali multimodalno 

Za  transport od vaših dobaviteljev do vaših kupcev uporabljamo avtocisterne v cestnem prevozu, vagonske cisterne v železniškem prevozu in ISO tank kontejnerje v multimodalnem prevozu.

Razpolagamo z lastnim parkom avtocistern, ki so glede na lastnosti tovora lahko enoprekatne ali večprekatne in se lahko uporabljajo za prevoz vseh vrst nevarnih tekočih tovorov. Sodelujemo z največjimi ISO tank kontejnerskimi operaterji, ki razpolagajo z eno ali večprekatnimi ISO tank kontejnerji. V primeru dolgoročnega posla lahko ISO tank kontejner tudi najamemo.

Ponujamo vam varne, ekonomične, trajnostne in učinkovite rešitve za prevoz tekočega tovora, kot so:

• TEHNIČNE KEMIKALIJE; metanol, ksilen, toluen, stiren, MEG, DEG, smole, kisline, itd.
• GORIVA
• BAZNA OLJA

Neglede na to, ali se prevaža nenevarne ali nevarne snovi, je ABC Logistika idealen partner za varen in zanesljiv prevoz proizvodov naftne in kemične industrije.

vprasaj velik

shutterstock 73741291

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem